Llibres finançats amb èxit

Editeu el vostre llibre sense haver de pagar res

Cinc deserts

Autor: Kim Vilar

Poemari de Kim VilarMagnífic poemari de Kim Vilar, poeta, filòsof, director de teatre, traductor i professor d’història de l’art, estètica i semiòtica de l’Escola Massana, que conté obres de diversos períodes de la seva vida a partir de 1951. Kim va morir a principis del mes d’octubre de 2017 i la seva dona i un grup de bons amics van preparar aquesta edició d'homenatge.

El llibre s'havia d’haver editat fa diversos anys. Per aquest motiu, cinc amics seus, convocats per ell mateix, li van escriure quatre pròlegs i un epíleg entre el final de 2012 i l'inici de 2013. Aquests cinc amics, de gran prestigi intel·lectual tots ells —Salvador Giner, Pere Ramírez i Molas, Marcel Plans, Feliu Formosa i Joaquim Marco—, volien retre homenatge a la seva figura i a la qualitat del seu procés creatiu. L'obra no va arribar a veure la llum al seu moment i ara, editada gràcies a aquesta plataforma de micromecenatge, es converteix en un record pòstum a l'autor, activista cultural i mestre.

El llibre inclou, a més del poemari pròpiament dit, els quatre pròlegs i l’epíleg esmentats, una sèrie de dibuixos a tinta xina de l'esposa de Vilar, l'artista Regine Sahmel, i algun dibuix de Vilar mateix.

Per adquirir el llibre us podeu adreçar a info@mecenix.com.

Torna a dalt