Llibres finançats amb èxit

Editeu el vostre llibre sense haver de pagar res

A cada conte hi passa un tren

Autors: FJCarol, Leonor Parreu i Dalmases, Marta Roureda, Magda Argimon, Xavier Vinyas, Laura López Canyameres

A cada conte hi passa un tren

Sis narracions amb un fil conductor comú: el tren i el món al seu voltant. Sis autors i autores —algunes s’estrenen en aquest llibre— que posen la seva creativitat al servei de les emocions. Un llibre que no us pot deixar indiferents.

Autors i autores

FJ. Carol (1969) resideix a Barcelona, on exerceix la seva professió vinculada al sector industrial. Des de fa anys complementa la seva activitat professional amb la formació literària.

Leonor Parreu i Dalmases (Sant Feliu de Llobregat, 1959), arxivera i professora. Combina la seva tasca professional amb la literària.

Marta Roureda (Barcelona, 1969), mestra vocacional que no deixa mai d'aprendre per ensenyar millor. Aquesta és la seva primera incursió literària amb el conte "El revisor". 

Magda Argimón Puig-Serra (Barcelona), mare, empresària i gran viatgera.

Xavier Vinyas i Frigoler (Banyoles, 1980), amb estudis d'administració i direcció d'empreses, ha treballat sempre a l'empresa privada. Aquesta és la seva primera incursió literaria.

Laura López Canyameres (Sant Feliu de Llobregat, 1958) ha treballat sempre a l'empresa privada. Cursa primer de novel·la a l'Ateneu Barcelonès. Aquesta es la seva primera incursió literària.

Torna a dalt