Els ponts i camins de la riera de Cervelló

Edite su libro sin tener que pagar nada

Els ponts i camins de la riera de Cervelló

Autor: Josep Llurba Rigol

Aportaciones a este libro

Ponts i camins de Cervelló

El present llibre, el darrer de l’historiador i escriptor de Cervelló i Vallirana Josep Llurba, redactat durant l’obligat confinament pel coronavirus malgrat que amb molta documentació recollida i treballada mesos abans, té com a objectiu explicar l’origen i les vicissituds dels múltiples ponts i camins de la riera de Cervelló que tant van condicionar el desenvolupament urbà del municipi. Amb la minuciositat i el domini de la història antiga de què fa gala aquest historiador local, el llibre és un compendi dels ponts que travessen la riera de Cervelló des de Sant Vicenç dels Horts i fins al final del terme, amb una explicació detallada i precisa dels projectes, dels ajornaments, de les obres i de les problemàtiques que van patir les realitzacions i la seva necessària repercussió sobre la vida dels habitants de Cervelló i rodalia.

El llibre es clou amb una cronologia d’esdeveniments entre el 1763 i el 2018 amb referència a la temàtica tractada, i un índex onomàstic..


L'autor

Josep Llurba Rigol és l’historiador més important de la comarca pel que fa al coneixement de la història dels municipis de l’àmbit de l’Ordal a la comarca del Baix Llobregat, en especial Cervelló i Vallirana i autor de prop d’una vintena de llibres d’història i altres narracions de ficció. Des de l’any 2007 ha editat pràcticament la totalitat dels seus llibres amb Néctar Editorial a través de la plataforma Mecenix.com. Recordem alguns: Cervelló i el mite Tarradellas (2007); Comerços i comerciants de Cervelló (2008); El Tófol de Vallirana, guerriller carlí (2012); Les nostres fonts. Cervelló (2012); Contes i llegendes (2013); La Guerra Civil a Cervelló 1936-1939 (2016); Personatges de Cervelló del segle XIX (2018); Joan Torruella Urpina i el Club Deportiu Cervelló (2019). Tots ells poden ser adquirits a través de www.animamecenix.com.


Opciones de mecenazgo
1. Comprador lector: 9 euros
2. Libro firmado: 11 euros
3. Mecenazgo particular: 25 euros (dos libros con dedicatoria manuscrita del autor, agradecimiento en el interior del libro y obsequio de la editorial)
4. Mecenazgo corporatiu: 50 euros (tres libros con dedicatoria manuscrita del autor, agradecimiento en el interior del libro, logo de la corporación o empresa en la página de créditos y dos obsequios de la editorial)

Horizonte de financiación: 60 mecenas
Opció 1.  25 mecenas
Opció 2.  20 mecenas
Opció 3.  10 mecenas
Opció 4.  5 mecenas

Total: 945 euros
Tirada prevista: 105 ejemplares
Data límit: 10 de junio de 2020

Aportaciones a este libro

Si desea más información diríjase, por favor, a info@mecenix.com.

Volver arriba